Video: Utdrag fra "Inspirasjonskick i Høsten"

SAMARBEID OG AMBISJON

For litt siden arrangerte foredragsholder Heidi Klefstad (DagligGleder.no) og jeg et dobbelt-foredrag som fikk navnet "Inspirasjonskick i Høsten". Vår ambisjon var å rigge en arena der folk kunne møtes, mingle litt, og bli servert noen tanker, spørsmål og oppfordringer. Vi ønsket å utfordre de fremmøtte til å ha tro på egne ferdigheter, og å skape lyst til å ta oppgjør med (kanskje) gamle og etablerte sannheter som begrenser egen utvikling,trivsel og resultat.

ARRANGEMENTET Kvelden for arrangementet kom, og vi kunne lykkelige konstatere at det var over 60 som hadde skaffet seg billett, og arrangementet ble sparket i gang med nesten helt full konferansesal på Thon Hotell Prinsen i Trondheim. Vi startet med en "live" spørreundersøkelse via teknologien fra Kahoot, som gir oss mulighet til å spørre salen, og få deres svar presentert direkte på lerretet med bruk av besvarelse på smarttelefonen til hver enkelt. Spørsmålene ble brukt til å få deltagerne til å tenke igjennom bl.a. forholdet til egne mål, hva målet med deltagelsen var, og om man enkelt tar utfordringen om å melde seg som frivillig om foredragsholder skulle trenge det. De fleste kjente på den indre dialogen, og svaret viste at de fleste ikke ville melde seg...

Jeg var først ut som foredragsholder, og det var nettopp denne frykten som begrenser oss i å strekke oss etter nye mål og prestasjoner jeg ønsket å ta et oppgjør med. Jeg valgte å dele av mine personlige erfaringer. Erfaringer som har gitt mitt liv dimensjoner jeg ikke kunne forutse for de var der. Erfaringer som gir meg grunn stor nok til å hoppe ut av komforten av "verdens beste jobb" som Salgssjef Synergi i EiendomsMegler1 Midt-Norge, og legge all min innsats i å spre slike budskap til flere, samt støtte andre i jakten på egne drømmer og økt prestasjon som konsulent gjennom Antigruff!

RESULTATER

Jeg er utrolig stolt og ydmyk over at foredraget mitt - med noe direkte og utfordrende stil - ble avsluttet med trampeklapp. I ettertid har vi høstet tilbakemeldinger av så sterk karakter som jeg ikke turte å drømme om. Det er jo nettopp for de individene som virkelig TAR et oppgjør med pålagte begrensninger, at vi gør det vi gjør. Stort sett alle fortjener mer enn de har, er og gjør!

FREMOVER

Jeg gleder meg over et videre samarbeidet med Heidi Klefstad og hennes "Velg å være en dagliggleder"-foredrag. Heidi byr på masse selvironi, gode historier og oppriktige oppfordringer til å bry seg, gjøre det lille ekstra og nyte livet! Heidis fantastiske og uhøytidelige stil er tiltalende og lett å bli glad i.

Vi har allerede spikret datoen for oppfølgeren. "Inspirasjonskick i Vinteren" vil arrangeres 15.januar 2015. Sett av datoen i egen kalender, og planlegg hvem du ønsker å ta med deg! Tidspunkt blir trolig kl 17-21 inkludert mingle-tid i forkant og pause midtveis)

Du som leser denne bloggen, har forhåpentligvis også gjort deg kjent på resten av sidene til Antigruff.no. Antigruff er tilgjengelig på facebook og på Google+, samt at jeg selvfølgelig har min profil på LinkedIn. Flott om du linker opp med meg på alle disse flatene. Dersom du velger å "like" veggen til Antigruff på facebook, vil du få varsling når nye filmsnutter eller arrangement gjøres tilgjengelig.

Takk for at du har tatt deg tid til å lese.

#video #antigruff #alexanderreitan #foredrag #coach #inspirasjon #foredragsholder

Recent Posts