Invester mer i deg selv!

Nå er det søndagskveld, og en ny og potensielt spennende uke står foran oss. Tillater meg å avslutte helgen med en liten historie og en påminning, som kan være verd litt refleksjon... Tidligere i dag snakket jeg med to som hadde vært på byen i går, og de klagde over å ha svidd av henholdsvis 1600,- og 1900,- på middag, drikke og påfølgende drinker. Jeg spurte om det var noen som hadde tvunget dem til å bruke pengene, og fikk et unnvikende "nei-nei" til svar. Praten om dyre drinker og bakrus gikk videre før jeg dristet meg til å spørre om hvor lenge det var siden de hadde brukt penger på et kulturarrangement, et kurs eller webinar som kunne gi ny eller annen kunnskap eller ferdigheter?... Skal innrømme at jeg hadde mitt eget arrangement i hodet da jeg spurte, men samtidig får jeg ikke understreket nok, hvor glad jeg er for at jeg er hektet på, og sørger for - med korte mellomrom - å hente kunnskap, inspirasjon og ideer om de ting jeg brenner for! Svaret jeg fikk var at "...det får være arbeidsgivers ansvar..." Det er rart hvor lite kritisk mange er når det gjelder bruk av penger til fest og moro, men ikke er villig til å betale for en teaterbillett, ta et nytt kurs eller nyte et spennende foredrag! Dersom du tror du har godt av å møte mange positive mennesker og mener du fortjener å investere litt i deg selv denne uken, håper jeg selvfølgelig du prioriterer å dele torsdag ettermiddag (17-20) med oss og "Inspirasjonskick i Høsten"!

De to foredragene som utgjør dette 3-timers arrangementet vil trolig både utfordre, provosere, røre, underholde og engasjere deg! Heidi og jeg har som ambisjon å sette ord på drivkrefter som hindrer oss i å realisere mer av oss selv, og hva vi kan gjøre for å skape ønsket endring. I tillegg er målet å utstyre alle tilhørere med kognitive verktøy som er anvendelig når den travle hverdagen igjen er over oss! Tenk om dette er vendepunktet som gir deg ny eller annen mening, som igjen sender deg på en helt ny og spennende reise? De som har vært på foredrag med oss tidligere kjenner stilene våre, men de som ikke har hørt oss, kan kaste noen blikk på våre referanser: http://www.antigruff.no/#!referanserutengruff/c1a4e og http://dagliggleder.no/referanser/ BILLETTER bookes via denne linken: https://antigruff.hoopla.no/sales/839545872/ Ta med en eller flere venner/kolleger og kom! Sees på torsdag, Thon Hotell Prinsen på litt før kl 17:00

#antigruff #alexander #reitan #investor #inspirasjonskickihøsten #foredrag #inspirasjon #valglæring #velkommen

Recent Posts