En annerledes byvandring – 27.aug 2014

Onsdag morgen (27.aug 2014) hadde jeg gleden av å få være med Kirkens Bymisjon på en alternativ byvandring i min egen by - Trondheim. Vi møttes først til en kaffe og en matbit i Munkegata 4. Der fikk vi en rask innføring i bl.a. hvordan Kirkens Bymisjon tenker det er verdifullt å samarbeide med byens næringsliv, et oppgjør med en rekke myter om vanskeligstilte grupper i byen vår, og info om Kirkens SOS (http://www.kirkens-sos.no/) Byvandringen vi skulle få oppleve tok oss fra post til post, mellom et utvalg av de tilbud og omsorgstjenester Kirkens Bymisjon med sine ansatte og mange frivillige muliggjør for byen vår. Vi fikk lære om både Home-Start, Gatejuristen, Natteravnene, Engleverksted, OBU og Vår Frue åpen kirke. Denne morgenen ble en ny side av Trondheim synliggjort for meg. Under de påfølgende dagene har hodet vært fullt av tanker om hvordan jeg kan bidra på min måte. Oppfordrer alle som ikke har sett ”innsiden” av arbeidet som organiseres av Kirkens Bymisjon til å lese mer på http://www.kirkensbymisjon.no/, og gjerne engasjere seg som sponsor, frivillig eller annen støtte. Tusen takk til bl.a. Ståle Bratseth, Kathrine K Bjertnæs og alle de andre som gjorde byvandringen mulig for oss som fikk delta! NB: Dersom du har noen synspunkt til denne saken, håper jeg du legger igjen dine kommentarer i boksen under, og dersom du registrer deg som venn av Antigruff, får du et kort nyhetsbrev når Antigruff har noe annet på hjertet du bør vite om!

Kirkens Bymisjon.jpg

#kirkensbymisjon #Antigruff #AlexanderReitan #foredragsholder #samfunn

Recent Posts