En som virkelig brenner lidenskapelig!

Er det ikke inspirerende å treffe mennesker som virkelig brenner for det man gjør?

…og i dag gjorde jeg virkelig det - bokstavelig talt altså! En av dagens ”missions” var å skaffe gode espressobrente kaffebønner (da fruen har vært lidenskapelig barista på privaten i en årrekke). Turen gikk til Trondheim Kaffebrenneri hvor jeg traff Steve Olsen, en av gründerne. Steve var midt i dagens brenning av bønner, og etter jeg hadde betalt for kaffen jeg ville ha, inviterte han meg bak i produksjonslokalene. Rommet var fylt med sekker av ubrente bønner, en fantastisk duft og et skinnende stålmonster av en hich-teck kaffebrenner. Steve håndterte selvfølgelig maskinen som en proff, og mens han forklarte om bønnetyper, vekstvilkår og brenningsgrad. Det var definitivt hjertet som snakket og ikke en kalkulerende forretningsmann. Da jeg gikk og satte meg i bilen, og kaffeduftene fortsatt kunne nytes fra posene i esken ved siden av meg, tenkte jeg det er hærrrrrlig å treffe slike mennesker. Engasjement og lidenskap hos andre, gir påfyll til alle som åpner for inntrykk, og tar tid til å lytte.

Jeg er glad jeg traff Steve i dag!

Har du noen kommentarer til denne lille hverdagsrefleksjonen? Del dem med meg under her!

#trondheimkaffebrenneri #antigruff #alexanderreitan

Recent Posts