NOEN REFERANSER

VISJON

Byrået Antigruff skal være den foretrukne forretningspartner mot prestasjonsgruff!

 

MISJON

Gjennom foredrag, coaching og prosessstøtte
krydrer Antigruff utviklingsprosesser sammen med dyktige ledere

"Alexander har en evne til å formidle, begeistre, rokke ved følelser og ansvarliggjøre deg for egne valg og egen fremtid, som er helt unik. Det er gjort med en innlevelse og et oppriktig engasjement som starter nedi tærne, iler oppover beina, romler godt i magen, kryper opp og utover i armene, kribler i fingrene- og smitter over på alle som er så heldig å få ta del i hans nærvær, gjennom samtale eller foredrag og prosessledelse. Det funket for meg! Så tusen takk Alexander, for å ha gitt meg det inspirasjonskicket jeg trengte for å ta ansvar for egen hverdag. Du er RÅ!"

Trine Øyum, Store manager at Jack & Jones City Syd

"Har hatt gleden av å benytte meg av Alexander ved flere anledninger han er en motiverende og energisk foredragsholder. Han klarer på en god måte nyansere budskapet slik at det blir en påminnelse på hvordan ting skal gjøres og ikke bare show.
Alexander har gjennom sin karriere bevist at han har levert resultater innenfor det han foredrar om, for meg er det alltid en vesentlig faktor. Anbefaler gjerne Alexander som innslag på kick-Off, salgsmøter eller andre event`s"

Birk Ravndal, Forvalter hos Formuesforvaltning AS

press to zoom
press to zoom
press to zoom

"Alexander ble forespurt om å holde et salg, motivasjon og målsetningskurs for Optimum ASA avdeling Trondheim, da vi trengte en skikkelig boost. Jeg har møtt mange gode foredragsholdere og alle snakker om målsetning og motivasjon, men foredraget med Alexander satt dette i en ny dimensjon. Han klarte å gi oss en enkel med dønn konkret strategi, og jeg kan i dag utvilsomt spore dagens måloppnåelser tilbake til kurset. Min videre plan er å bruke samme strategi, men nå med enda større mål. Så takk for hjelpen, og ser frem til neste gang! Jeg stiller gladlig som refferanse og anbefaler Reitans kurs på det sterkeste."

Morten Hegdal, Investment Advisor at Pareto AS (tidligere i Optimum)

"Alexander har ledet oss igjennom gode foredrag om salgsfremmende arbeid og selvledelse. Alexander har evne til å formidle på en god og innlevende måte, han spiller på føleleser, egne erfaringer og har en god touch av provokajson for å holde tilhørerene tilstede. Jeg har lært mye av Alexander, og kan varmt anbefale ham som foredragsholder."

Bjørn Egil Johne, Salg og Produktsjef Mercedes Personbil i Bertel O. Steen Buskerud

"Jeg har ved flere anledninger hatt den glede av å høre på Alexander. Han har en egen evne, ved sin væremåte og sin kunnskap, til å engasjere sine tilhørere. Han gjør sterkt inntrykk på alle ved å balansere det personlige og det faglige. Alexander er alltid godt forberedt og evner det å sett seg inn i de faglige aspektene om det han snakker om. Derfor kan man høre på han flere ganger, uten at han formidler det samme budskapet. Alexander coacher og motiverer på en måte som gjør at man ikke glemmer det han har sagt, og hvorfor han sa det. Han har gitt meg forskjellig faglige kunnskap, samt motivasjon, hver gang jeg har hørt på han, og jeg gleder meg til neste gang. Jeg kan anbefale Alexander på det sterkeste."

Henriette Borchgrevink, Daglig leder Trysilhus Øst

  • Twitter Clean
  • LinkedIn Clean
  • w-googleplus