Alexander R. Reitan

Foredragsholder, konsulent og lagspiller

 

 

Er ønsket påfyll av inspirasjon og motivasjon, coaching og prosessstyring, eller trening i klok kommunikasjon med kolleger, kunder og samarbeidspartnere?

 

Antigruff kurerer!

Referanser

 

"Jeg har ved flere anledninger hatt den glede av å høre på Alexander. Han har en egen evne, ved sin væremåte og sin kunnskap, til å engasjere sine tilhørere. Han gjør sterkt inntrykk på alle ved å balansere det personlige og det faglige. Alexander er alltid godt forberedt og evner det å sett seg inn i de faglige aspektene om det han snakker om. Derfor kan man høre på han flere ganger, uten at han formidler det samme budskapet. Alexander coacher og motiverer på en måte som gjør at man ikke glemmer det han har sagt, og hvorfor han sa det. Han har gitt meg forskjellig faglige kunnskap, samt motivasjon, hver gang jeg har hørt på han, og jeg gleder meg til neste gang. Jeg kan anbefale Alexander på det sterkeste."

 

 

 

                   Henriette Borchgrevink Eiendomsmegler MNEF /

                   Daglig leder Trysilhus Øst

 

 

 

 

 

 

Antigruff er en av mange partnerbedrifter med Cashback World, og vi bistår andre bedrifter i å etablere partnerskap, for sammen å skape økt omsetning og kundetilfredshet gjennom lojalitet og teknologi!

For deg som driver egen bedrift:

Ideen bak det globale kundelojalitetsprogrammet som driftes av Cashback World, er at du som lokal bedriftseier kan slå deg sammen med en rekke andre lokale bedrifter/butikker, og sammen tilby kundefordeler til en felles kundebase. Denne kundebasen vokser naturligvis eksponensielt, da fler og fler bedrifter lanserer sitt cashback-kort, og starter utdelingen. Så snart kunden forstår at det er mulig å spare penger gjennom dette ene kortet/appen i alle partnerbedrifter, både online og offline, og i nesten 50 land, vokser viljen til å handle mest mulig blant bedriftene i programmet. Det mektige med programmet, er at medlemskapet gir besparelser innen alt fra matvarer, drivstoff, helsetjenester, klær, reise, sko, hotell, kosmetikk, vaskemidler, helsekost, håndverkertjenester, forsikring, mobiltelefoni og mye mye mer, i de områdene som er utbygd. Med andre ord, vil det å gi dette gratis-medlemskapet til våre kunder, være som å gi disse en gave. Hver enkelt kunde kan gjøre betydelige besparelser på sin samlede husholdning, ved å være bevisst hvor man handler. 

Det er ingen hemmelighet at vi som bedriftseiere gir de tilhørende kundefordelene mot denne økte lojaliteten og dermed gjør oss kapabel til å drifte våre butikker på en bedre måte. Økt handel skaper en sunnere bedriftsøkonomi og tryggere arbeidsplasser.  

Pr oktober 2017 er det over 700 partner-bedrifter i Norge. Samarbeidet inkluderer lokalt næringsliv, nettbutikker og kjedebutikker. Her er noen få av partnerne så langt: Restaurantene San Sebastian og Tregården, Klesbutikkene Conzept, Sizters og Mexx, flere frisører, GANT, Røft Restaurant og Nettbutikkene Hotels.com, Nelly.com, DekkOnline.no, StrawberrynetMicrosoft.no, Nike.com, StayHard.no og AliExpress.com 

 

 

Eier du, eller noen du kjenner, butikk, klinikk, restaurant, salong, verksted, el.l. ?

Vil du finne ut om det er lurt å bli en del av vårt bedriftsnettverk og kundelojalitetsprogram?
Klikk 
her, eller på den blå knappen og spør!

 

*****  

 

Hvorfor bli partnerbedrift og få driftet eget lojalitetsprogram av Cashback World, Norge? 

- Tilførsel av nye kunder (både forbrukere og bedrifter)

- Ha partner-bedrifter som aktivt ønsker å anbefale din bedrift til sine kunder (gratis!)

- Ha et salgsteam av frivillige markedsførere som benytter dine tjenester selv, og som anbefaler din virksomhet bl.a. på sosiale media.

- Tjene en "kick-back" når dine registrerte kunder handler hos alle andre partnere.

- Bygge et voksende nettverk med andre bedrifts-ledere.

- Betale en mindre formidlingsprovisjon (reklameutgift) på nye salg, men kun etter salget er en realitet/omsetning har funnet sted


På grunn av svært mange medlemsbedrifter er etableringskostnadene særdeles lave pr partner.

 

Klikk på knappen og spør om det du måtte lure på. 

Intervju med butikkeier

Roger Strandheim


- Erfaringer etter to år med fordesprogrammet i egen butikk

Alle partnerbedrifter tilsluttet Casback World støtter automatisk stiftelsene 

Erfaringer og synspunkt fra andre norske partner-bedrifter:

Eran Auto - YX-stasjon
Vågen Tannlegesenter
InterSport Laksevåg